Öronen igen?

Söndag 18 januari

I helgen har vi inte gjort mycket alls, precis som jag ville ha det. Fast det blev inte någon skön ledighet. Jag var hemma i fredags för Sebastian har fått en vagel på ögat som inte vill gå bort, han har nog haft den i 3 veckor nu. Den har försvunnit och kommit tillbaka några gånger. Tyvärr sa de på vårdcentralen att det inte var akut så vi fick tid först den 4 februari. Suck! Men så vaknade Sebastian redan vid 4 i morse och hade feber och var jättesnorig. Nu på eftermiddagen har han sagt aj aj och tagit sig på örat, så Jante är på Danderyds med honom just nu och kollar både öronen och ögat. Vill inte ha en sådan hemsk natt när han har så ont så han bara skriker, så ont är onödigt att ha om vi kan få penicillin redan nu ikväll.

Det har ringt folk om mina böcker, så 7 böcker är sålda och det ska komma en kille idag eller på tisdag och kolla på resten, har var intresserad av det mesta sa han. Skönt att slippa hålla på med Tradera och skönt att slippa slänga massa.
Slänger in en bild på mig och syrran från julafton. Jag har färgade linser på mig,
därför den skumma ögonfärgen. Annars har jag ju samma färg som syster min.

One Response to “Öronen igen?”

  1. Annica Says:

    Vi har också krassliga barn här hemma. Fast bara feber och förkylning. Det vanliga så här års. Inte utan att man börjar längta till våren nu. Så barnen kan vara ute mer och slippa utbyta virus.

    Hoppas det går bra med Sebastian!

    Och vad lika ni är. Jättefin bild!