Grattis mamma

Tisdag 20 januari

Idag fyller min Ă€lskade mamma 50 Ă„r, grattis! Tiden gĂ„r sĂ„ fort som jag alltid mĂ„ste pĂ„peka. Fast visst gĂ„r det otroligt fort? Mamma Ă€r 50 Ă„r redan, hon tycker sĂ€kert inte det var lĂ€nge sedan jag föddes och nu har jag sjĂ€lv 2 barn. Min mormor fyller 70 i Ă„r och morfar blir 80. Trevligt att alla fyller jĂ€mnt samma Ă„r 🙂 Mycket kalas blir det. Min mamma och pappa Ă€r i Brazilien för tillfĂ€llet men det blir kalas för henne i februari. Vi (jag och mina syskon) har redan fixat en födelsedagspresent Ă„t henne. Bild pĂ„ det kommer senare nĂ€r vi har firat henne. Jag har pratat med mamma pĂ„ msn idag, de har det varmt och skönt.

GRATTIS mamma pÄ din 50 Ärs dag! Jag Àlskar dig!

Jag har varit hemma sedan i fredags med barnen, Sebastian hade inte öroninflammation men han har haft feber och Àr snorig. Alexander fick feber idag och nu pÄ kvÀllen krÀktes han. Hoppas verkligen att vi andra inte blir magsjuka. Imorgon ska Jante vara hemma med ungarna och jag fÄr Àntligen jobba. Just det, Sebastian har namnsdag pÄ min mammas födelsedag, alltsÄ idag.

2 Responses to “Grattis mamma”

 1. Annica Says:

  Och tÀnk min mamma fyller 55 i Är och pappa 60 Är. Konstigt vad alla blir Àldre utom jag;)

  Och idag fyller visst Göran Persson 60 Är. Hade ni tÄrtkalas tillsammans;)

  Och grattis till Sebastian. SĂ„ fint namn!

  Alice skulle fÄtt det i andra namn. Albin Sebastian.

  Simon heter Alexander i andra namn. NÀr nÄgon frÄgar vad han heter sÄ sÀger han alltid Simon Alexander!

  Alice heter Àven Felicia och visst gillade du det namnet? Vi har lika bra smak du och jag! Krya pÄ er nu! Kram Annica

 2. Anonymous Says:

  Grattis Sebastian!

  // Morbror Micke