Radio på jobbet

Tisdag 24 februari

Nu har jag ställt in lugna favoriter istället för Mix megapol. Jag är rätt less på Mix musik, det är verkligen inte någon mix utan samma låtar flera gånger per dag. Igår var första dagen med den nya radiokanalen och jag blev så glad, det kom flera låtar jag inte hört på jättelänge. Jag hörde inte samma låtar om och om igen utan det kom nya. Jag lyssnar fortfarande på Adam och Gry på morgonen men sedan byter jag. Lyssnar ni på radio på jobbet? Jag sitter själv i mitt rum så jag kan välja vad som ska vara på radion.

3 Responses to “Radio på jobbet”

 1. Maja Says:

  Vi sitter sex personer på mitt kontor och en av dom är väldigt lättstörd så han vill inte att vi ska ha radio. Kanske lika bra det för två av dom är extremt högljuda och en hör illa. Vilken samling : ) Jag har ett par hörselkåpor med radio i, dom har jag ibland, men det är väldigt opraktiskt inne.

 2. Anna/Kioskis Says:

  Jag älskar 107,1 ! 60-70-80-talslåtar. Går dock inte att lyssna på på morgonen för killen som är med i morgonprogrammet är SÅ JÄVLA PUCKAD. Eftermiddagarna däremot är suveränt! På jobbet blir det Spotify med lurar.

 3. Jenny Says:

  Maja – Du kan du ju lyssna på vad du vill i lurarna. Jag sitter ju stilla i mitt rum hela dagarna så jag blir knäpp om jag inte lyssnar på något.

  Anna – Jag lyssnar också på 107,1, fast bara på eftermiddagarna med Mange. Det är jättebra blandad musik på Vinyl. Jag har Spotify hemma men på jobbet får vi inte ha det.