Semeldagen

Tisdag 24 februari

Idag Àr det Fettisdagen men vi Ät mina hembakta redan igÄr sÄ idag blir vi utan. Jag frös in ca 30 semelbullar sÄ nu kan jag ta fram och göra nÀr jag blir sugen. GrÀdden var inte sÄ god men bullen var kanon. Lovar att lÀgga upp en bild ikvÀll nÀr jag kommer hem.

Jag var pÄ jobbet en timme sedan ringde Jante och sa att dagis hade ringt och meddelat att Alexander hade fÄtt ögoninflammation. Jag Äkte och hÀmtade medans Jante tog sig hem frÄn stan. Nu Àr jag tillbaka pÄ jobbet. Jag kan inte ta vab den hÀr veckan, jag Àr sjÀlv pÄ jobbet eftersom alla Àr pÄ sportlov med sina barn.

Tack alla för era fina kommentarer i förra inlÀgget. Det Àr kul att ni vill fortsÀtta lÀsa min blogg. Det Àr jÀttekul om ni lÀmnar en kommentar ibland sÄ jag vet att ni Àr hÀr.

5 Responses to “Semeldagen”

 1. malin Says:

  Man kanske ska köpa med sig semlor hem idag (orkar inte baka sjÀlv), gott gott. HÀlsa Alexander, hoppas det gÄr över fort. Kram M

 2. Maja Says:

  Bra att dagiset ringde Jante! Annars tror jag mÄnga ringer mamman av bara farten. Men ni kanske har bett om det?

 3. Anna/Kioskis Says:

  Jag ska bli bĂ€ttre pĂ„ att kommentera! Blir oftast att man inte kommenterar, det Ă€r samma i min blogg. Jag har ju runt 250 besökare om dagen och fĂ„r kanske …. en kommentar om dagen 😀

 4. Anette Says:

  Jag har dÄ Àtit hembakta semlor idag, men frÄn frysen kommer bröden. Det blir inte sÄ mÄnga knop nu med 3 veckor till BF.
  Kram Anette

 5. Jenny Says:

  Malin – blev det nĂ„gon semla? Är ni friska nu?

  Maja – Dagis ringer bĂ„de mig och Jante, vi har inte bett om nĂ„got. De ringer den de har lust att ringa 🙂

  Anna – 250 besökare Ă€r inte dĂ„ligt! Jag har runt 14 st per dag.

  Anette – Gud Ă€r det bara 3 veckor kvar nu! Jag mĂ„ste ringa dig, vi mĂ„ste ju prata innan bebisen kommer.