Grattis sötaste Esmeralda

Fredag 24 april

Idag blir min lilla guddotter 2 år! Shit vad det går fort, tänk att hon redan är två år. Stora tjejen, pratar jättemycket. Vi ska fira henne på söndag. Igår var jag och letade födelsedagspresenter åt henne. Ska försöka handla det sista imorgon. Lägger upp lite fina bilder på henne ikväll när jag kommer hem. Grattis tjejen!

4 Responses to “Grattis sötaste Esmeralda”

 1. Annica Says:

  Bra födelsedag! Min pappa fyller 60 år idag.

 2. Jenny Says:

  0424 låter så bra när man säger det. Skoj med din pappa, blir det kalas? Min mormor fyller 70 i år och mamma 50 och morfar 80. Alla samma år!

 3. malin & esmeralda Says:

  Tack Jenny 🙂 Vi sjöng för fulla muggar imorse och hon med! Ses på söndag. Kram till hela familjen

 4. Annica Says:

  Japp vi kalasade i helgen! Pappa ville inte ha ngt stort men han är väldigt social så det blev en del folk ändå. Jag tror inte att han misstyckte. Hans fru Berit hade ont i fötterna däremot!

  Och vilken sötnos! Jag som tycker att Alice har mycket hår.