Pollen

Tisdag 28 april

Nu har allargin slagit till, pollen flyger i luften och jag nyser. IgÄr kom en kollega in i mitt rum och frÄgade om jag var ledsen. Tydligen hade nÄgon sagt att jag var ledsen och skickat in en kollega för att kolla om jag var okej. Jag hade ju bara snytit mig och ögonen rinner ju till och frÄn. Jag har börjat med tabletter men jag tror jag blir trött av dom. IgÄr hade jag svÄrt att hÄlla mig vaken.

I Är ska jag ta sprutan för första gÄngen och jag hoppas den funkar. NÀr vi Àr pÄ landet vid midsommar kan jag inte gÄ med ner till firandet för allt grÀs.

4 Responses to “Pollen”

 1. Annica Says:

  Fy vad jobbigt! Och gulligt att de kom för att kolla till dig. Trivs du bra pÄ nya jobbet? Kram Annica

 2. annso Says:

  kan man ta sprutan nÀr sÀsongen kommit igÄng? jag har ocksÄ jÀttemycket, skulle ut och springa idag pÄ dan och höll pÄ att dö.
  kram pÄ er!

 3. Jenny Says:

  Annica – det Ă€r okej. Lite strul men jag har eget rum och nĂ€ra hem.

  Annso – Ja sprutan kan du ta nĂ€r du börjar kĂ€nna av allergin. Jag ska ringa och boka tid idag.

 4. S@ra Says:

  Hoppas du blir bÀttre!

  Jag tar nÀsspray (Rhinocort) som hjÀlper jÀttebra om man Àr diciplinerad och verkligen kommer ihÄg att ta varje dag.

  Har alltid haft enormt mycket besvĂ€r med röda svullna ögon som kliar-kliar-kliar och nysningar sĂ„ mĂ„nga och kraftiga att man blir en sanitĂ€r olĂ€genhet. Tabletter hjĂ€lper inte sĂ„ bra. Ögondroppar helst inte eftersom jag vill ha linser. Men nĂ€ssprayen hjĂ€lper.

  Sen tycker jag allergin blivit bĂ€ttre med Ă„ren. Det var riktigt illa för 10 Ă„r sedan. DĂ„ var jag mycket aktiv inom Lottorna och gick en hel del officersutbildningar. Som militĂ€r pĂ„ övning ute i fĂ€lt med grĂ€s-grĂ€s-grĂ€s överallt… ja, ni kan ju tĂ€nka er.