Nya bilder på barnen

Onsdag 3 juni

Idag kommer Emelie Ohlsson och tar nya fina kort på barnen. Vet inte när hon var hos oss sist men det var nog något år sedan. Den här gånen blir även Vanjas barn fotade, jag köpte det i födelsedagspresent till Julianna. Vanja är så snäll och hämtar Alexander och Sebastian på dagis och gör iordning dom inför fotograferingen. Jag har lagt ner nya fina kläder. Alexander ska ha sin rosa pikétröja som han valde när vi shoppade från hm.se. Sebastian får på sig en gul tröja med en kossa på 🙂 Nu håller vi tummarna för att regnet håller sig borta. Ser tyvärr inte så hoppfullt ut.

3 Responses to “Nya bilder på barnen”

 1. Maja Says:

  Den gula tröjan är så fin. Jag har den på Olivia jätteofta!

 2. Annica Says:

  Vad duktig du är att fota barnen! Hoppas vi får se några bilder sen.

  Joakim hade också en rosa period ett tag. Jag tror någon sa nåt dumt för plötsligt ville han inte ha det längre. Det är så trist att många är så styrda av tjej-och killfärger.

 3. Fotograf Annie Says:

  Vad roligt, hon är bra duktig Emelie 🙂 Hoppas att bilderna blev bra 🙂