Årstiderna

Onsdag 3 juni

Jag hittade årstiderna på internet och tänkte pröva en mixlåda eller en monstermixlåda. Vi är dåliga på att äta grönsaker hemma hos oss, barnen vill bara ha majs. Jag gillar grönsaker men vet inte vad jag ska köpa. Här får man hem en låda med lite gott och blandat och så får man med recept som passar lådans innehåll. Perfekt! Det är ekologiska grönsaker och frukter så det smakar säkert bättre också.

5 Responses to “Årstiderna”

 1. Annica Says:

  Jag vill också ha! Vad synd att det där inte finns uppe hos oss. Smart idé.

  Tipsa mig sen om du hittar ngt riktigt bra recept!

  Testa att steka panerade abuergine och gratinerna sen i ugn med mozarella. Tomatsås och pasta till.

 2. Maja Says:

  Åh, vad spännande! Roligt att höra vad du tycker om lådan sen : )

  Annicas recept lät jättegott! Kan du inte bjuda mig på det ; )

 3. Dos Vagabundos Says:

  Min syrra har det där och är jätte nöjd! Det finns en massa gott man kan göra, tex ha rotfrukter, mortter, palsternaka i ugnen, sen bara köra en wok på purjulök,morötter, broccoli, lök och ha i mini majs.

  Lycka till miss ya

 4. Fotograf Annie Says:

  Sv: Nej, jag känner inte Emelie Ohlsson privat men jag följer hennes blogg 😛 🙂

  Förstår att du längtar efter att få se bilderna 🙂 Jag ska hålla utkik på din blogg 🙂

 5. S@ra Says:

  Vi (barnen och jag) äter MASSOR av framför allt frukt och jag är rätt less på att kånka hem alla dessa kilovis varje vecka. Det går åt ca 4 kg äpplen i veckan och då tillkommer bananer, apelsiner, melon, vindruvor och grapefrukt.

  Grönsaker är det si och så med. Barnen gillar majs och gurka. Mattias (Lillebror) äter morötter också. Och vi vuxna äter mycket rotfrukter och squarsh. Men vi är dåliga på att prova nytt.