Jag lever

Fredag 12 juni

Jag vill bara meddela att jag lever. Är sĂ„ trött hela tiden, har ingen ork att lĂ€gga barn, stĂ€da, diska och tvĂ€tta men jag lever. Har varit hemma tisdag och onsdag med Alexander som hade feber. I tisdags sov han och jag 4 timmar pĂ„ dagen, sĂ„ skönt! BĂ„de han och jag behövde nog det.

PÄ söndag Äker jag pÄ minisemester med mina förÀldrar. Vi ska Äkta till Varberg och bo hÀr i tvÄ nÀtter. TvÄ hotellfrukostar, shopping pÄ Ullared och mys. Ska bli sÄ skönt att vara ledig mÄndag och tisdag nÀsta vecka. Sedan Àr det bara tvÄ dagars jobb och sedan midsommar.

3 Responses to “Jag lever”

 1. Annica Says:

  Vila du. Vila Àr bra. Och skönt att höra att du lever! Kram Annica

 2. Maja Says:

  Jag undrade just vart du tagit vÀgen : ) Jag vill ocksÄ till Varberg! Vi skulle Äkt dit pÄ miljökonferens i höst, men jag missar det. Trist! Kram till dig!

 3. Dos Vagabundos Says:

  Åhhh vad skönt att komma ivĂ€g lite det behöver du!!!
  Vila och ta hand om dig saknar dig massor och vi fÄr ta och Äka dit nÀr jag kommer till Sverige igen =) puss