Vecka 17

Söndag 17 Januari

Idag gÄr jag in i vecka 17! Gud vad tiden har gÄtt fort den hÀr gÄngen. Föder jag lika tidigt som de andra tvÄ har jag bara 18 veckor kvar. Jag ska försöka fÄ fram lite magbilder i fortsÀttningen. PÄ onsdag ska jag till barnmorskan och lyssna pÄ hjÀrtljuden och mÀta magen. Om 1-2 veckor Àr det ultraljud, vi ska för första gÄngen ta reda pÄ vad det Àr för sort. LÀngtar. Vi kommer dÀrimot inte att dela med oss till andra.

Jag mÄr inte lika illa lÀngre och Àr mindre trött. Jag har otroliga ligamentsmÀrtor (om det nu Àr det det Àr) som jag knappt överlever. NÀr jag fÄr ont mÄste jag lÀgga mig eller sitta kvar, det gÄr inte att röra sig Ät nÄgot hÄll. Vetekudden hjÀlper lite men det kan ta upp till en timme innan det slÀpper. Jag har Àven fÄtt ont i ryggen (har ju diskbrÄck), vilket Àr jobbigt nÀr man ska lÀmna och hÀmta tvÄ busbarn pÄ dagis. Sebastian behöver rÀtt mycket hjÀlp med overall och knÀppa bilbÀlte.

Idag har jag varit duktig och lagt upp lite auktioner pÄ Tradera. Har nÄgra kvar att lÀgga upp men de fÄr vÀnta tills senare ikvÀll eller senare i veckan. Vore skönt att fÄ upp alla idag.

One Response to “Vecka 17”

  1. Jenny Says:

    Annica – Jag önskar att det Ă€r en liten tjej men Ă€ndĂ„ hĂ€ftigt med 3 killar. Ingen i vĂ„r slĂ€kt som vi vet har fĂ„tt 3 killar. PĂ„ min sida Ă€r det fler tjejer. Mamma har bara en syster och pappa har bara en syster. PĂ„ mĂ„ndag fĂ„r vi veta 🙂

    Sara – Jag fick över 80 kr för vissa av Byggare Bob bilarna. Jag tror jag köpte de pĂ„ Ullared för ca 50 kr styck. Det viktiga Ă€r att bebisen Ă€r frisk, men fĂ„r jag vĂ€lja skulle jag nog vilja ha en tjej. Förmodligen blir det triss i killar för mig med.