Bort med halsmandlarna

Torsdag 28 januari

Sebastian ska fÄ operera bort sina halsmandlar. LÀkaren gick in med en pyttekamera i hans nÀsa och sÄg tvÄ stora bollar. Han blir sövd och det tar mellan 30-60 minuter. Ev tar det Àven bort en körtel bakom nÀsan ocksÄ men det fÄr vi reda pÄ först nÀr han Àr sövd. Efter operationen ska han vara hemma en vecka frÄn dagis. Det verkar som om det kommer bli av i maj.

Detta kollades upp pga hans dÄliga tal, otroliga snarkningar och dregel. Allt detta borde bli mycket bÀttre nÀr operationen Àr klar.

3 Responses to “Bort med halsmandlarna”

  1. Maja Says:

    Undrar om det kan va dÀrför han tycker det Àr sÄ obehagligt att borsta tÀnderna?

  2. Jenny Says:

    Maja – Det kan det sĂ€kert vara, har inte ens tĂ€nkt pĂ„ det 🙂 LĂ€karen sa att barn som har sĂ„dĂ€r kan ogilla att ta stora tuggor, att det inte vill ha stora bitar i munnen.

  3. S@ra Says:

    Har en kompis vars barn opererade bort halsmandlarna och efter det talar han tydligare och Àr mycket piggare. Innan har han alltid verkat lite tÀppt i nÀsan. Antagligen fick han för lite syre och blev orkeslös för dÀrför.