Avatar

Lördag 30 januari

Idag blir det Avatar för mig och Jante. Jag har skyhöga förvÀntningar. Mamma och pappa kommer hit och passar killarna. Ska möta upp en tjej i stan som jag köpt ett par Converse av. Skorna Àr till mig sjÀlv.

5 Responses to “Avatar”

 1. Magnus Says:

  Du kommer inte att bli besviken!

  // Annica

 2. Anonymous Says:

  Tack snÀlla för koden! Den Àr registrerad pÄ mitt Libero-konto. ett par poÀng nÀrmare pusslet!!!

 3. S@ra Says:

  Vart det "Anonym"? Det var inte meningen. Det var jag som skrev den förra kommentaren. Men det förstod du kanske?

 4. Jenny Says:

  Annica – filmen var bra! Men jag hade vĂ€ntat mig mer. Det var lite för mycket krig och för lite kĂ€rlek.

  Sara – Jag förstod att det var du. Just det, jag tror jag har en bamseoverall i stl 68. Du kan vĂ€l komma förbi pĂ„ en fika och hĂ€mta upp den. MĂ„ste bara ner i förrĂ„det och kolla att den finns kvar.