Lundmyr

Fredag 5 februari

Jag Àr hemma sjuk och Àven Sebastian Àr sjuk. Nu Àr vi bÄda mycket bÀttre. Idag har jag bestÀllt lite klÀder till bebisen. Detta klickade jag hem. Jag fick badhandduken gratis nÀr jag bestÀllde klÀderna. Nu skulle jag ocksÄ vilja ha bodyn med texten pytteliten. Den Àr i stl 40 och sÄ himla söt. BÄda mina har ju haft stl 40 första veckorna.


2 Responses to “Lundmyr”

 1. Dempah Says:

  Hej Jenny! FÄr inte tag pÄ dig via mobilen och ert hemnummer verkar inte fungera. Har försökt att fÄ tag pÄ dig tidigare i veckan men har inte fÄtt nÄgot svar.

  Vi Àr tyvÀrr tvungna att stÀlla in imorgon, min syster Johanna och min systerdotter Wilma ska fira sina födelsedagar, sÄ vi beger oss ivÀg till VÀsterÄs.
  Vi kan vÀl höras och försöka komma fram till ett annat datum istÀllet? Ha det bra och hÀlsa familjen!

  // Dennis

 2. Annica Says:

  Vilka fina klÀder!

  Krya pÄ er.