Snart nytt rekord

Fredag 4 juni

Idag Àr jag i vecka 36+0, den dagen Sebastian föddes. GÄr jag över denna dag, som jag med sÀkerhet kommer göra sÄ har jag satt nytt rekord. Har inte varit gravid sÄ lÀnge förut. Skillnaden denna gÄng Àr att det gör mycket ondare. Jag har försökt ta det lugnt. NÀr Alexander föddes jobbade jag dagen innan och skulle jobba 3 veckor till. Med Sebastian var jag ju mammaledig till en kille pÄ 1 Är. Nu Àr jag ensam pÄ dagarna och bara vilar. Sover till 10 varje morgon, en vÀldig lyx. Med killarna har moderkakan legat i framvÀgg, nu ligger den baktill. Jag har ocksÄ mÄtt mer illa denna gÄng. Lite skillnader har det varit.

3 Responses to “Snart nytt rekord”

 1. Annica Says:

  Ett rekord som du helst slipper kan jag tro. Vad jobbigt att du har sÄ ont.

  Trean kan vara tjurig. Alice lÀt ocksÄ vÀnta pÄ sig. Hoppas den lilla bestÀmmer sig för att komma snart. Nu Àr vi nyfikna!

 2. Annica Says:

  Hur gÄr det för dig?

  TÀnker pÄ er!

  Kram Annica

 3. S@ra Says:

  MĂ„ntro kommer den idag?! Det Ă€r ju det jag gissat sĂ„…