Uppdatering

Torsdag 10 juni

Nej det har inte kommit nÄgon bebis Àn. Jag hoppas verkligen den vill komma idag eller senast imorgon. Var hos BM igÄr, allt sÄg sÄ bra ut. Fast magen var vÀldigt stor tyckte hon, den hade vÀxt mycket pÄ tvÄ veckor. Det Àr nog ingen liten sak jag har i magen. NÀr jag ligger kÀnner jag bebisens fötter. Mitt jÀrnvÀrde hade gÄtt upp till 117 fast jag inte Àter tabletterna lÀngre.

HÄll era tummar för att det ska sÀtta igÄng nu! Har en ny tid hos BM pÄ tisdag, den tiden vill jag helst slippa.

6 Responses to “Uppdatering”

 1. S@ra Says:

  Bebisar brukar vilja komma pÄ helgen nÀr man tar det lugnt (lugnare). GÀller ofta Àven dem som Àr sjukskrivna och inte jobbar. Men man har i alla fall ofta fÀrre tider att passa pÄ helgen. Mindre mÄsten.

  Kom ihÄg att ta massor med kort pÄ bebismagen!

  Och ta kort med alla dina mammaklÀder pÄ om du planerar att sÀlja dem. Det ser sÄ mycket bÀttre ut Àn med dem liggande platt pÄ golvet dÀr tyget för utrymmet för magen bara blir en oformlig hög.

 2. Jenny Says:

  Tack för tips! Jag ska försöka ta bilder i mina mammaklÀder.

 3. linda Says:

  va skönt att allt var bra..bara bebbe kvar nu:-) stackare i vĂ€rmen med—ring om du vill komma Ă„ fika kan ju slĂ€nga ihop en kladdis pĂ„ en kvart….krammm

 4. Lisa/Tobbe Says:

  Hoppas hon/han kommer i början av nÀsta v nÀr vi Àr hemma igen..

 5. Lisa/Tobbe Says:

  Förresten, om du behöver skjuts pÄ tisdag, ring en vÀn eller papsen..

 6. Lisa/Tobbe Says:

  förresten, var bilen ok ? sanerad frĂ„n allt glassplitter ? VĂ„r lilla bil var ok, lite smutsig bara av trĂ€det…fixat redan. Kul att fĂ„ hjĂ€lpa till + att Sebbe va hĂ€r !