Vecka 37+2

Söndag 13 juni

Idag vill jag inte föda barn, det kan lika bra vänta tills imorgon. Den 14:de juni låter bättre än 13:de. I natt har killarna sovit hos sin farmor och farfar. Jag och Jante fick en kväll helt själva, vi passade på att se på Lost. Nu känns det som om bebis har bestämt sig för att ligga kvar tills den är beräknad. Min barnmorska hade en teori om varför jag föder för tidigt. Det var att mina fosterhinnor inte håller (eftersom vattnet har sprutat ut) så verkar det ju inte vara denna gång. Så här stor mage har jag inte haft med killarna.


Denna är tagen 12 dagar
innan Alexander föddes.


Denna bild är tagen 3 dagar
innan jag födde Sebastian

3 Responses to “Vecka 37+2”

 1. Maja Says:

  Ja, din mage är mycket större denna gång. Jag tycker för övrigt att den 13:de låter jättebra : ) Det är numera min tursiffra ; )

  Hoppas bebis kommer snart i alla fall. Kram!

 2. Annica Says:

  Jag förstår att du är less och trött nu. Du som fått tidgare båda gångerna var säkert helt inställd på det igen.

  Tredje barnet kan vara lite lurigt verkar det som. Slå till på nästa lördag vet jag. När det är kungabröllop och allt!

 3. S@ra Says:

  Hallå?! Bebis eller bara vanlig inte-skriva-på-bloggen-kväll?