Vecka 37+2

Söndag 13 juni

Idag vill jag inte föda barn, det kan lika bra vÀnta tills imorgon. Den 14:de juni lÄter bÀttre Àn 13:de. I natt har killarna sovit hos sin farmor och farfar. Jag och Jante fick en kvÀll helt sjÀlva, vi passade pÄ att se pÄ Lost. Nu kÀnns det som om bebis har bestÀmt sig för att ligga kvar tills den Àr berÀknad. Min barnmorska hade en teori om varför jag föder för tidigt. Det var att mina fosterhinnor inte hÄller (eftersom vattnet har sprutat ut) sÄ verkar det ju inte vara denna gÄng. SÄ hÀr stor mage har jag inte haft med killarna.


Denna Àr tagen 12 dagar
innan Alexander föddes.


Denna bild Àr tagen 3 dagar
innan jag födde Sebastian

3 Responses to “Vecka 37+2”

 1. Maja Says:

  Ja, din mage Àr mycket större denna gÄng. Jag tycker för övrigt att den 13:de lÄter jÀttebra : ) Det Àr numera min tursiffra ; )

  Hoppas bebis kommer snart i alla fall. Kram!

 2. Annica Says:

  Jag förstÄr att du Àr less och trött nu. Du som fÄtt tidgare bÄda gÄngerna var sÀkert helt instÀlld pÄ det igen.

  Tredje barnet kan vara lite lurigt verkar det som. SlÄ till pÄ nÀsta lördag vet jag. NÀr det Àr kungabröllop och allt!

 3. S@ra Says:

  HallÄ?! Bebis eller bara vanlig inte-skriva-pÄ-bloggen-kvÀll?