Vecka 38+0

Fredag 18 juni

Det verkar inte bli något barn idag heller. Nu är det snart lördag, vi får se vad som händer då. Jag har i alla fall en fika med en vän inplanerad. Bröllopet ska jag också försöka se. Trevlig helg vänner!

4 Responses to “Vecka 38+0”

 1. Annica Says:

  Jag ska också försöka se bröllopet har jag tänkt.

  Trevlig helg och hoppas det blir bebis snart.

  Kram Annica

 2. S@ra Says:

  Min väninna som är barnmorska säger att man lätt kan låta sig luras och tror att 3:an blir lika lätt som 2:an, men att den ofta blir på ett helt annat sätt. Längre graviditet, annan förlossningsstart och andra komplikationer än med de två tidigare.

  Så var det för oss.

  När det är som värst får du försöka tänka på att barnet mår bättre och är än bättre förberedd på livet utanför magen för varje timme som går.

  Kram!

 3. Maja Says:

  Det blev en låång följetång dethär… Kram!