Vecka 38+0

Fredag 18 juni

Det verkar inte bli nÄgot barn idag heller. Nu Àr det snart lördag, vi fÄr se vad som hÀnder dÄ. Jag har i alla fall en fika med en vÀn inplanerad. Bröllopet ska jag ocksÄ försöka se. Trevlig helg vÀnner!

4 Responses to “Vecka 38+0”

 1. Annica Says:

  Jag ska ocksÄ försöka se bröllopet har jag tÀnkt.

  Trevlig helg och hoppas det blir bebis snart.

  Kram Annica

 2. S@ra Says:

  Min vÀninna som Àr barnmorska sÀger att man lÀtt kan lÄta sig luras och tror att 3:an blir lika lÀtt som 2:an, men att den ofta blir pÄ ett helt annat sÀtt. LÀngre graviditet, annan förlossningsstart och andra komplikationer Àn med de tvÄ tidigare.

  SÄ var det för oss.

  NÀr det Àr som vÀrst fÄr du försöka tÀnka pÄ att barnet mÄr bÀttre och Àr Àn bÀttre förberedd pÄ livet utanför magen för varje timme som gÄr.

  Kram!

 3. Maja Says:

  Det blev en lĂ„Ă„ng följetĂ„ng dethĂ€r… Kram!