Visning på söndag

Fredag 27 augusti

Märklaren ringde idag och meddelade att två familjer redan var intreserade och ska få komma på förvisning redan nu på söndag. Imorgon ska jag köra iväg saker till mamma och pappa. Det ska ju inte finnas massa saker framme när man har visning. På söndag ska alla barnen vara hos mina föräldrar så vi kan städa det sista. Spännande!

3 Responses to “Visning på söndag”

 1. Sara Says:

  Hej gumman
  Så spännande! Behöver min brorsa ringa mäklaren eller kan han dyka upp samma tid som de andra på söndag? Kramar

 2. Annica Says:

  Doftljus, färska blommor och fruktfat är mina stagingtips!

  Och städa, städa, städa. Jag skurade kakel och klinkers med klorin för att det skulle bli rent.

  Hoppas ni får många bud så ni får ut mycket för er fina lögenhet!

 3. Jenny Says:

  Annica – färska blommor och fruktfat kommer finnas, även en skål med lite godis. Jag gillar inte doftljus, det känns som om man försöker dölja en äcklig lukt. Jag kan tänka mig att du städade järnet, du är ju ett städfreak 😉 Vi ska i alla fall dammsuga och skura, göra rent kaklet i köket och fixa badrummet.

  Sara – Jag har meddelat mäklaren att han ev kommer, så det är helt ok att han bara dyker upp.