Buzzador – Föräldrar med små barn sökes!

Lördag 28 augusti

Som buzzador får du prova olika sorters produkter. Jag har själv varit med några år och tycker det är roligt. Just nu söker de föräldrar till småbarn. Det kostar inget och man får allt hem-skickat till sig.

– En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna!

– En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar.

För att registrera er går ni via denna länk. Gör det så fort som möjligt så har du större chans att få vara med.

4 Responses to “Buzzador – Föräldrar med små barn sökes!”

 1. S@ra Says:

  Så där ja! Nu har jag anmält mig också!

 2. S@ra Says:

  Har just fått och tackat ja till min första Buzzador-kampanj. Blöjor från Pampers!

 3. S@ra Says:

  Förresten, hur gjorde du för att få till en sån där bra inbjudan på Facebook?

 4. Jenny Says:

  S@ra – Jag kopierade bara länken och klistrade in. Lätt plätt!

  Åhh vad kul att du fått erbjudande, skicka några till mig så kan Cornelia prova och jag kan berätta vad vi tycker. Hon väger nästan 7 kilo lilla damen. Hade hon varit född 10 dagar senare hade jag också fått varam med, trist!