Loppis

Söndag 5 september

Anette och Ville är och hälsar på i Stockholm och idag tog jag med dom till Täby på loppis. Anette hade med sig alla sina tre barn, syster och mamma. Vi fick köra två bilar dit men då kunde även jag ta med ett barn. Alexander som hade sovit över hos mina föräldrar fick hänga med. Vilket väder vi fick! Jättevarmt och soligt. Ville skötte sig jättebra, sov mest. Alexander köpte som vanligt lite olika saker, pussel, böcker och en pansarvagn. Jag köpte en förvaring för barnmatsburkar, den kostar 399:- i butik men jag fick den för 50:-. Min är inte vit som på bilden utan röd. Köpte även lite bebisleksaker till Cornelia. Jag har sålt det mesta jag hade till killarna så lite nytt behövs.

 

2 Responses to “Loppis”

  1. S@ra Says:

    Vad behöver du? Har prassel-och-skrammel-och-pip-saker. Säljes för 10:- styck typ. Eller ännu billigare till trevligare vänner. 😉

  2. Jenny Says:

    S@ra – Du kan väl ta med dig lite små prassel och pipsaker. Jag har ju köpt lite nu men inte så små saker utan mer grejer som passar runt 1 år. Vart ska vi ses imorgon? Vilken tid? Jag måste vara tillbaka i Sollentuna 15.15.