Loppis

Söndag 5 september

Anette och Ville Àr och hÀlsar pÄ i Stockholm och idag tog jag med dom till TÀby pÄ loppis. Anette hade med sig alla sina tre barn, syster och mamma. Vi fick köra tvÄ bilar dit men dÄ kunde Àven jag ta med ett barn. Alexander som hade sovit över hos mina förÀldrar fick hÀnga med. Vilket vÀder vi fick! JÀttevarmt och soligt. Ville skötte sig jÀttebra, sov mest. Alexander köpte som vanligt lite olika saker, pussel, böcker och en pansarvagn. Jag köpte en förvaring för barnmatsburkar, den kostar 399:- i butik men jag fick den för 50:-. Min Àr inte vit som pÄ bilden utan röd. Köpte Àven lite bebisleksaker till Cornelia. Jag har sÄlt det mesta jag hade till killarna sÄ lite nytt behövs.

 

2 Responses to “Loppis”

  1. S@ra Says:

    Vad behöver du? Har prassel-och-skrammel-och-pip-saker. SĂ€ljes för 10:- styck typ. Eller Ă€nnu billigare till trevligare vĂ€nner. 😉

  2. Jenny Says:

    S@ra – Du kan vĂ€l ta med dig lite smĂ„ prassel och pipsaker. Jag har ju köpt lite nu men inte sĂ„ smĂ„ saker utan mer grejer som passar runt 1 Ă„r. Vart ska vi ses imorgon? Vilken tid? Jag mĂ„ste vara tillbaka i Sollentuna 15.15.