Hit ska vi flytta

Torsdag 2 september

Lite bilder frÄn besiktningen som gjordes igÄr. Min pappa var med och han fotade lite. Notera allt furu som vi mÄste mÄla vitt. Jag klarar inte av furu. Hela bottenvÄningen Àr redan vitmÄlad och Àven trappan. Nytt kök och nytt badrum.


Huset i mitten Àr snart vÄrt

HĂ€r visar Urban mig att
man inte ska tÀta fönster
om det skulle bli kondens

Fint nytt kök

Kyl och frys

2 Responses to “Hit ska vi flytta”

  1. Maja Says:

    Jag har ocksÄ svÄrt för furu. Du ser ju att grannarna till höger har tagit bort spirea-hÀcken och satt syrenhÀck lÀngre ut. Ni kan ju göra sÄ fast med staket. Eller nÄgon annan hÀck. Syren skyddar ju lite mot insyn. Men med staket kan ungarna springa in och ut pÄ stora grÀsmattan dÀr ute. Det kommer bli jÀttebra det dÀr!

    Kram!

  2. Sara Says:

    Åh sĂ„ hĂ€rligt med hus! Kommer bli toppen! =) Kramar