Veckan som gått och kommer

Torsdag 2 september

Måndag: Vi får ett jättebra bud på lägenheten och är så glada.

Tisdag: Jag och min pappa sitter hos mäklaren och skriver kontrakt med nya ägaren som i sista sekund får kalla fötter och drar sig ut köpet. Alexander hos tandläkaren, allt såg fint ut. Min mäklare ringer och säger att det kommer ett par och kollar på lägenheten redan i kväll, jag och Sandra städar och plockar undan för visning.

Onsdag: Mäklaren ringer och meddelar att de köper lägenheten för samma pris som kvinnan som drog sig ur. Snacka om tur i oturen. Cornelia på två-månaderskoll. Hon håller inte huvudet så bra och kniper fortfarande sina händer. Vi ska hålla koll på det. Besiktning på vårt nya hus, jag lämnar C till en kompis i flera timmar. Huset fick klart godkänt men badrummet på övervåningen bör göras om. Maja på middag.

Torsdag: Träffa mina barndomsvänner Anette och Karin. Vi bodde grannar på Dagsländevägen när vi var små. Anette mittemot mig och Karin bredvid mig. Alla har vi fått barn 2010 och jag och Karin fick samma dag, hon 1 timme innan i rummet bredvid mig. Mer om det en annan gång. Nu äta frukost och baka en paj att ta med.

Fredag: Hoppas att jag och barnen kan åka och hälsa på Malin och Esmeralda.

Lördag: Alexander på kalas. Min syster och hennes kille kommer på spelkväll. Första gången någon i vår familj får träffa honom. Spännande.

Söndag: Tom

2 Responses to “Veckan som gått och kommer”

  1. S@ra Says:

    Verkligen tur i oturen med nya köpare som dessutom accepterar att köpa för samma bud som den som drog sig ur!

    C hade stängda händer lääääänge.

  2. Annica Says:

    Grattis till er sålda lght! Skönt att ni blev nöjda med budet.

    Och märkligt att ändra sig i sista sekunden. Känns inte speciellt genomtänkt.