Buzzador – Independent

Tisdag 28 september

Jag kom med i Buzadors kampanj om Independent. Tycker du det är krångligt med dina PPM-fonder? Då kan du ha nytta av detta. Jag har registrerat mig idag och kommer logga in senare och se hur det går. Själv har jag noll koll på mina pengar.

Så här står det när jag ska Buzza: Dina PPM-pengar kommer att investeras enligt den valda riskprofilen. Du kan välja mellan tre olika risker, eller så gör du det enkla valet där Independent löpande väljer den strategi de tror har bäst förutsättningar i rådande marknadsklimat. Vill man senare byta risknivå så anmäler man det till Independent.

3 Responses to “Buzzador – Independent”

  1. S@ra Says:

    Jag anmälde mig inte ens till den kampanjen. Så ointresserad är jag av PPM.

  2. Dempah Says:

    Det är nog bra att skaffa sig en överblick. Själv använder jag minpension.se för att få lite koll på pensionen, ska sedan flytta över allt till avanza så att man kan påverka själv vart pengarna hamnar.