Buzzador – Independent

Tisdag 28 september

Jag kom med i Buzadors kampanj om Independent. Tycker du det Àr krÄngligt med dina PPM-fonder? DÄ kan du ha nytta av detta. Jag har registrerat mig idag och kommer logga in senare och se hur det gÄr. SjÀlv har jag noll koll pÄ mina pengar.

SÄ hÀr stÄr det nÀr jag ska Buzza: Dina PPM-pengar kommer att investeras enligt den valda riskprofilen. Du kan vÀlja mellan tre olika risker, eller sÄ gör du det enkla valet dÀr Independent löpande vÀljer den strategi de tror har bÀst förutsÀttningar i rÄdande marknadsklimat. Vill man senare byta risknivÄ sÄ anmÀler man det till Independent.

3 Responses to “Buzzador – Independent”

  1. S@ra Says:

    Jag anmÀlde mig inte ens till den kampanjen. SÄ ointresserad Àr jag av PPM.

  2. Dempah Says:

    Det Àr nog bra att skaffa sig en överblick. SjÀlv anvÀnder jag minpension.se för att fÄ lite koll pÄ pensionen, ska sedan flytta över allt till avanza sÄ att man kan pÄverka sjÀlv vart pengarna hamnar.