Buzzador Bambino nappar

Torsdag 30 september

Jag har kommit med i kampanjen för nya Bambino nappar. De Ă€r för bebisar mellan 0-6 mĂ„nader. Är det nĂ„gon som Ă€r intreserad av att testa en ny napp? Jag kommer nog dela ut pĂ„ babyöppet nĂ€r jag har fĂ„tt hem dom.

6 Responses to “Buzzador Bambino nappar”

 1. linda Says:

  jag med idag!!!!!!!!!!!!:-)

 2. Annica Says:

  Vad roligt!

  Alice ska lÀmna sina nappar till tomten har vi sagt. FÄr se hur det gÄr.

 3. S@ra Says:

  Du Ă€r en poppis Buzzador:are. Jag har i och för sig inte anmĂ€lt mig till sĂ„ mĂ„nga kampanjer Ă€n. Fick förfrĂ„gan om Satan Maria kryddmix, men den anmĂ€ler jag mig nog inte till. Hinner liksom inte. 😉

 4. Lizaloop Says:

  Hej! Kul att ni gillade stolen!! Hörde att du tÀnkt komma upp snart!
  Ses dÄ!

  Lisa

 5. Sara Says:

  Estelle testar gÀrna en Bambino napp! =) Kramar frÄn oss

 6. S@ra Says:

  De delade ut gratis Bambino-nappar idag pÄ UnderBara Barn-mÀssan!