Present

Lördag 12 februari

Sent igÄr kvÀll kom traktorn till vÄr gÄngvÀg utanför oss. Nu kan man gÄ med vagn utan att köra fast. DÀrför tog vi bussen (bilen var insnöad) ner till Centrum. Jag hittade en dop-present till lilla Estelle. Skönt att ha det klart. Nu ska jag Àven leta present till Estelles mamma som fyller 30 i mars. Jag vet precis vad jag ska köpa men i butiken dÀr det brukar finnas var det slut och de skulle inte fÄ in fler. MÄste försöka hitta nÄgon annan butik som sÀljer, tur att internet finns.

Idag har jag klickat hem en mössa till Cornelia pĂ„ Libero.se. SĂ„g att jag hade massa poĂ€ng men det fanns nĂ€stan inget jag ville ha. Hoppas att mössan Ă€r fin och passar fast den Ă€r frĂ„n 2 Ă„r 🙂

Mina Tradera auktioner som gick ut idag drog ihop mer Àn 313 kronor. Imorgon gÄr nÄgra fler ut. Kul att tjÀna pengar pÄ sÄdant som bara ligger hemma och skrÀpar.

Comments are closed.