Jag har gått och blivit säljare!

Tisdag 15 februari

Nu händer det saker, jag har idag valt att bli Me&i-säljare. Känns jättespännande, en ny utmaning. Jag vill såklart ha många av er som värdinnor. Ni måste hjälpa mig att komma igång. Jag kommer ringa runt och boka in träffar. Om ni är intresserade att ha en träff, får ni gärna lämna en kommentar här.

6 Responses to “Jag har gått och blivit säljare!”

 1. S@ra Says:

  Har aldrig varit på Me&I demo, men gillar en del av deras kläder. Vore jättekul om du kom hit! Funderar på om en helg eller vardag passar bäst. De flesta har ju så mycket annat på vardagskvällar att det kan vara svårt att få ihop. Kanske är det fler som kan komma om man tar det en helg?

  Vi hörs på mailen så bestämmer vi ett datum. Det här blir ju jättekul. Jag ser det som ett ypperligt tillfälle att samla mina väninnor och träffa dem!

  Hur många personer är optimalt på en visning? Kan det bli för många?

 2. Jenny Stensli Says:

  Sara, det blir aldrig för många! Jag hade hemma i lägenheten och då var vi runt 15 stycken ena gången. Vore ju toppen om det kom många. Gärna en helg, eftersom du bor en bit bort 🙂 Efter den 1 mars, boka gärna in mig en dag, jag kan inte 5 mars men annars ser det rätt tomt ut.

  Fast vi ses väl imorgon? Tar du bil? Ska vi ses där eller mötas innan?

 3. S@ra Says:

  Vad kul att du också ska dit imorgon! Jag borde ta bil för jag har bråttom till föräldramöte, men det verkar krångligt med p-plats och ev köer. Så jag tar pendel till Karlberg.

  Tänker vara där 16.00 för att hinna. Tar antagligen med mg alla tre barnen. Ses gärna innan. Idéer på var?! Kulturhuset Rum För Barn?

  Hörs på tel ikväll/imorgon!

 4. S@ra Says:

  Om du har nån bra bild på Alexander som jag får använda på min blogg för inlägget om ert besök hos oss får du gärna skicka över den. Eller publicera på FB så jag kan ta den där.

 5. Jenny Stensli Says:

  Ska leta reda på någon bild. Ska vi ses på Karlberg station? Vi kan väl ses där vid 15.15 tiden? Eller blir det för sent?

 6. Sara Says:

  Så kul med Me and I! Jag har gärna en visning här hemma, men det blir efter dopet så jag får återkomma. =) Kramar