Alexander har fyllt 6 år

Onsdag 12 oktober

Fredagen den 7 oktober fyllde vår stora kille 6 år. Han föddes även på en fredag, 5 veckor för tidigt. Han fick en toppendag på sin 6-årsdag. Först sjöng vi för honom på morgonen, åt frukost ihop och trodde han skulle bli grattad på Bolibompa men icke. Han fick alla våra presenter, bla en jättefin cykel. Sedan hämtade jag honom på skolan, jag jobbade bara halvdag. Vi åkte till Centrum, bara han och jag och han valde en prinsesstårta. Vi åkte hem och där var gammelmormor, Maja och Olivia. Det blev lite firande och sedan mys med familjen på kvällen.

På lördagen var vi ensamma med Alexander för vi fick barnvakt till Sebastian och Cornelia. Alexander hade sitt kalas för skolkompisarna och det var skoj. 10 barn och massa lekar och glass.Det var supermysigt på kvällen när vi bara hade A att tänka på.

På söndagen kom familjen och även Alexanders fadder Malin och hennes Esmeralda. Jante bakade cupcakes och pannacotta. Alexander fick massa fina saker.

4 Responses to “Alexander har fyllt 6 år”

 1. Malin Says:

  Goaste Alexander, tänk att han redan är 6 år!

 2. Annica Says:

  Grattis Alexander! Vilka fina kort.

  Snart fyller min Simon Alexander också 6 år.

  Visst blir barnen stora när de börjar skolan? Nu är det bara kompisar som gäller och inte får jag någon puss längre när jag lämnar honom;)

 3. Jenny Says:

  Annica – Just det, Simon heter ju också Alexander 🙂 Vi som funderade på Simon.Fina namn. Sedan A började skolan har han kaxat till sig rejält. Sedan har han 1000 frågor varje dag, men det är roligt att höra alla deras funderingar. Ska ni också ha kalas för kompisarna? Vi tyckte det räckte med 10 barn här hemma.

  Malin – Tänk när vi gick på våra promenader runt Infra. Båda utan barn, och nu är redan A 6 år. Det går så fort så fort.

 4. Annica Says:

  Ja det blir hemmakalas i år och det blir 10 stycken om alla kan komma. Ifjol hade vi kalas på Djungelhuset. Så smidigt men det kostar en del.